Jautienos maltinukai
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas mėsa (jautiena-kiauliena (malta))
2 vienetai svogūnai
1 pundelis krapai (žalumynai)
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
10 gramų druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Krapus susmulkinau. Galima naudoti ir kitką: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo maltinius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai apskrudo.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos maltinukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Krapus susmulkinau. Galima naudoti ir kitką: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo maltinius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai apskrudo.

Skanaus

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų