Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
100 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Įdaryti makaronai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Stirnienos kumpis
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Guliašas su šafranu
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kepta veršiena
- Škotiški kiaušiniai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Paprasti balandėliai
- Neįprasti šašlykai
- Daniškas plovas
- Klasikinis sprandinės šašlykas
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...