Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
100 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas triušis
- Apkepas „Greitukas“
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Lengvas Zuikis
- Malta mėsa tešloje
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Įdaryti piepagrybiai
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Įdaryta veršiena
- Pietūs moliniame inde
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Margaritos įdarytos paprikos
- Bifšteksas ant grotelių
- Aštroki šašlykai
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Liežuvis su grybais
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...