
Kiaulienos muštinis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Avienos šonkauliukai
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Avienos šašlykas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Mėsos duona
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Kiaulienos muštinis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2009-01-28 15:10
:myliu:
-
Daiva
2009-01-05 20:47
labai skanu.......... :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...