800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Čili jautienos gaminimas
- Tortilijos
- Jautienos kepsnys
- Buritos (burritos)
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiauliena pagal Aistę
- Mėsos kukuliukai
- Žuvinto kepsnys
- Suktinukai
- Kibinai "Su meile"
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Kepenėlės su vaisiais
- Kepta triušiena
- Aurimo šašlykas
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Veršienos kepsnys
- Jautiena kiniškai
Kiaulienos muštinis
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2009-01-28 15:10
:myliu:
-
Daiva
2009-01-05 20:47
labai skanu.......... :super: :super2: