1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
150 gramų | kietasis sūris |
2 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Kaukazietiškas šašlykas
- Kepta triušiena
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kiaulienos suktinukai
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Kepsnys Verseka
- Virtas rūkytas kumpis
- Jautienos kukuliai
- Lazaninis makaronų apkepas
- Bifšteksas ant grotelių
- Kukuliukai švediškai
- Kapota keri mėsa
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Virtos kiaulės kojos
- Kepsnys "Vyro svajonė"
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Faršo vyniotinis
- Kiauliena su imbieru
- Ekspress šašlykai
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!