Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.

Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
150 gramų | kietasis sūris |
2 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
3.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
4.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys japoniškai
-
Virtos veršelio kojos
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Plovas
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Mūsų šašlikas
-
Karališkieji kotletai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Vikšrų vakarienė
-
Įdarytos paprikos
-
Veršienos kepsnys
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...