
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | kalendra |
2 vienetai | svogūnai |
400 gramų | veršiena |
šiek tiek | avienos |
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šveicariška veršiena
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Guliašas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Mėsos apkepėlė
-
Kiniškos šventės namuose
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Prancūziškas triušis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Šašlykai gurmanams
Kebabas ant iešmo

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Mėta
- Kalendra
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Veršiena,
400 gramų - Aviena
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną ir veršieną sumalkite du kartus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska, pagal skonį žalumynais. Faršą gerai išmaisykite ir mėtykite į gilų indą, kad jis taptų minkštesnis, po to palaikykite jį šaldytuve apie 30-40 min.
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Komentarai (5)
-
Iveta2
2011-06-17 12:39
tikreusei skaniu