
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | kalendra |
2 vienetai | svogūnai |
400 gramų | veršiena |
šiek tiek | avienos |
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Kiaulienos guliašas
-
Šernienos kepsnys
-
Kepsnys Verseka
-
Medžiotojų šašlykai
-
Šutinta kiškiena
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kotletai "Du viename"
-
Kibinai
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Karališkas kepsnys
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Įdaryta kepta kiauliena
Kebabas ant iešmo

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Mėta
- Kalendra
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Veršiena,
400 gramų - Aviena
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną ir veršieną sumalkite du kartus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska, pagal skonį žalumynais. Faršą gerai išmaisykite ir mėtykite į gilų indą, kad jis taptų minkštesnis, po to palaikykite jį šaldytuve apie 30-40 min.
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Komentarai (5)
-
Iveta2
2011-06-17 12:39
tikreusei skaniu