800 gramų | veršiena (filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
5 vienetai | kiaulienos lašiniai (rūkyti, juostelės) |
5 vienetai | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | aliejaus |
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Naminiai kotletukai
- Kotletai "Du viename"
- Mėsos troškinys laivelyje
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Mėsos kepsnys su grybais
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Sultingieji šonkauliukai
- Jautienos cimesas
- Virta šerniena
- Steikai
- Kukuliai
- Kepta jautienos nugarinė
- Kaukazietiškas šašlykas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Keptas triušis su ryžiais
- Maltiniai su grybų padažu
Itališka veršienos filė
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, filė,
800 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės,
5 vienetai -
Šalavijas, lapai,
5 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!