Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!

Itališka veršienos filė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
5 vienetai | kiaulienos lašiniai (rūkyti, juostelės) |
5 vienetai | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Avienos kebabas
-
Aštrus guliašas
-
Troškinta triušiena
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepenys japoniškai
-
Keptas kiškis
-
Jautienos kukuliai
-
Jautienos cimesas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Steikai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Musak
-
Virtos veršelio kojos
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Kiauliena su imbieru
Itališka veršienos filė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, filė,
800 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės,
5 vienetai -
Šalavijas, lapai,
5 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...