500 gramų | kiaulienos faršas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 šaukštas vegetos;
200 ml vandens;
3 šaukštai pomidorų padažo.
Bulvių paruošimui jums reikės:
Bulvės;
Bulvių prieskoniai;
Aliejus;
Pipirai;
Konservuoti agurkai su svogūnais.
Gaminimas:
Iš kotletukams skirtų produktų padarome nedidelius kotletukus, šiek tiek apkepame keptuvėje ir dedame į gilesnį puodą su verdančiu vandeniu. Į puodą įdedame pomidorų padažo, vegetos prieskonių ir juodųjų pipirų pagal skonį. Kotletukus verdame apie 15 minučių. Per tą laiką supjaustome bulves šiaudeliais ir kepame keptuvėje, pagardiname druska, bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautiena gurmanams
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Mėsos duona
- Šašlykai vyno marinate
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Karbonadas „Skanumas“
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Prancūziškas triušis
- Neįprasti šašlykai
- Itališka veršienos filė
- Bulvių patiekalas
- Avienos šonkauliukai
- Steikas
- Tradiciniai šašlykai
- Giminės kotletai ant laužo
- Šašlykas majoneze
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Šašlykas pomidorų sultyse
Tikro dzūko pietūs
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui jums reikės:
1 šaukštas vegetos;
200 ml vandens;
3 šaukštai pomidorų padažo.
Bulvių paruošimui jums reikės:
Bulvės;
Bulvių prieskoniai;
Aliejus;
Pipirai;
Konservuoti agurkai su svogūnais.
Gaminimas:
Iš kotletukams skirtų produktų padarome nedidelius kotletukus, šiek tiek apkepame keptuvėje ir dedame į gilesnį puodą su verdančiu vandeniu. Į puodą įdedame pomidorų padažo, vegetos prieskonių ir juodųjų pipirų pagal skonį. Kotletukus verdame apie 15 minučių. Per tą laiką supjaustome bulves šiaudeliais ir kepame keptuvėje, pagardiname druska, bei prieskoniais.
Komentarai (2)
-
...
2013-11-04 13:14
skaniai atrodo, sian gaminsiu