Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
Kiaulienos kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Sultingi šašlykai
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiaulienos karis
-
Šašlykai gurmanams
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kiaulienos suktinukai
-
Lengvas Zuikis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kepti inkstai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Kiaulienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
-
anonimas
2015-01-17 17:37
Siaip tai taii tikrai neatrodo taip kai paveikslelyje, nes plutele limpa prie keptuves, nebent reikia kad dziuveseliu labau daug butu..
-
Nijole
2012-09-14 13:39
tai istiesu labai skanu,puikus receptas.ACIU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
