Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Netikras zuikis
-
Šonkauliukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos šašlykas
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kepsniai su ananasais
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys su makaronais
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...