Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Karališkieji kotletai
-
Mėsos duona
-
Kotletai lenkiškai
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Pietūs moliniame inde
-
Veršienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kotletukai su sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepenys su mandarinais
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...