Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karis
-
Kepta kiškiena marinate
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kotletukai su morkomis
-
Guliašas su šafranu
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Įdarytos paprikos
-
Kibinai "Su meile"
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Dešrelės su įdaru
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...