Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su makaronais
-
Šutinta kiškiena
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Jautiena kiniškai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Suadytas karbonadas
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kiaulienos kotletai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Sauliaus kibinai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Spageti su kukuliais
-
Aštrus šašlykas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...