Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Suktinukai patale
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Triušienos pjausniai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos šašlykas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kukuliai
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...