
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | kiaulės kojos |
1 stiklinė | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kepsniai su ananasais
-
Karbonadai iš faršo
-
Ežero šašlykas
-
Aštrus guliašas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Jautienos čenakai
-
Kibinai "Su meile"
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kotletai lenkiškai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kepti inkstai
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Maltos jautienos vyniotiniai
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai