![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | kiaulės kojos |
1 stiklinė | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Šašlykai vyno marinate
-
Triušienos pjausniai
-
Turkiškas kebabas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kukuliai su padažu
-
Bulvių patiekalas
-
Šonkauliukai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Virtos naminės dešrelės
-
Troškinta veršiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys Verseka
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai