
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | kiaulės kojos |
1 stiklinė | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Avienos šonkauliukai
-
Vasaros šašlykas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Itališka veršienos filė
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Keptas kiškis
-
Kukuliukai švediškai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Šašlykai su majonezu
-
Kelmas
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Naminis šnicelis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Bulvių patiekalas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Mėsos kepsniai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Šašlykiukai storuliukams
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai