
Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | avienos |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
30 gramų | petražolės |
30 gramų | kvietiniai miltai |
1 gramas | aitriosios paprikos |
50 gramų | acto (3%) |
1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...