Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | avienos |
| 60 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 200 gramų | svogūnai |
| 30 gramų | petražolės |
| 30 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 gramas | aitriosios paprikos |
| 50 gramų | acto (3%) |
| 1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Paprika įdaryta faršu
-
Veršienos maltiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Steikai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Apkepas „La Graikija“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kukuliai su padažu
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Triušienos kukuliai
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
