Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | avienos |
| 60 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 200 gramų | svogūnai |
| 30 gramų | petražolės |
| 30 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 gramas | aitriosios paprikos |
| 50 gramų | acto (3%) |
| 1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pyragas su mėsa
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Pietų kotletukai
-
Basturma
-
Kotletai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Grill dešrelės
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Žuvinto kepsnys
-
Keptas kiškis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kiniškos šventės namuose
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiaulienos išpjova po porais
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
