Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | avienos |
| 60 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 200 gramų | svogūnai |
| 30 gramų | petražolės |
| 30 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 gramas | aitriosios paprikos |
| 50 gramų | acto (3%) |
| 1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliukai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Sibiro koldūnai
-
Pietūs moliniame inde
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kepta triušiena
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepsnys su makaronais
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Šašlykai iškylai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Karbonadai iš faršo
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Šašlykai
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
