
Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | avienos |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
30 gramų | petražolės |
30 gramų | kvietiniai miltai |
1 gramas | aitriosios paprikos |
50 gramų | acto (3%) |
1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Jautienos kepsnys
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Čipolino galvelės
-
Vikšrų vakarienė
-
Lengvas Zuikis
-
Įdaryta cukinija
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Holishki (balandėliai)
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Buritos (burritos)
-
Basturma
-
Kiaulienos kotletai
-
Kepsniukai folijoje
-
Mėsos pynutės
-
Troškinta veršiena
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...