
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
30 mililitrų | obelių aliejus |
3 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
500 mililitrų | daržovių sultinio |
500 mililitrų | sojos padažas |
50 mililitrų | balzaminis actas |
50 gramų | imbieras (trintas) |
10 skiltelių | česnakas |
100 gramų | pastarnokas |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pašalinti visus matomus nugarinės riebalus, ją nuplauti ir nusausinti.
2.
Įtrinti druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir apkepinti nugarinę iš visų pusių, kol paruduos. Mėsą nuimti nuo ugnies ir pastatyti į šiltą vietą kelioms minutėms, papildomai užberti pipirų ir prieskoninių žolelių.
3.
Į puodą supilti daržovių sultinį, sojų padažą ir balzaminį actą. Užvirinti, sudėti sukapotą česnaką ir sutrintą imbierą. Marinatą nuimti nuo ugnies. Kai atvės, sudėti mėsą ir laikyti 24 val. šaltoje vietoje.
4.
Pamarinuotą mėsą išimti, nusausinti. Supjaustyti 3 mm griežinėliais. Patiekti su tarkuotais pastarnokais, trintu česnaku ir sojos padažu.
Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“
Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Sotieji zrazai
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Musak
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepta veršiena
-
Stirnienos kumpis
-
Įdaryti makaronai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Obelių aliejus,
30 mililitrų -
Rozmarinas, šakelės,
3 vienetai -
Daržovių sultinys,
500 mililitrų -
Sojos padažas,
500 mililitrų -
Balzaminis actas,
50 mililitrų -
Imbieras, trintas,
50 gramų -
Česnakas,
10 skiltelių -
Pastarnokas,
100 gramų - Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti visus matomus nugarinės riebalus, ją nuplauti ir nusausinti.
Įtrinti druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir apkepinti nugarinę iš visų pusių, kol paruduos. Mėsą nuimti nuo ugnies ir pastatyti į šiltą vietą kelioms minutėms, papildomai užberti pipirų ir prieskoninių žolelių.
Į puodą supilti daržovių sultinį, sojų padažą ir balzaminį actą. Užvirinti, sudėti sukapotą česnaką ir sutrintą imbierą. Marinatą nuimti nuo ugnies. Kai atvės, sudėti mėsą ir laikyti 24 val. šaltoje vietoje.
Pamarinuotą mėsą išimti, nusausinti. Supjaustyti 3 mm griežinėliais. Patiekti su tarkuotais pastarnokais, trintu česnaku ir sojos padažu.
Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...