Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čili jautienos gaminimas
- Mineralinis šašlykas
- Jautienos čenakai
- Faršu įdaryti pomidorai
- Prancūziškas triušis
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Sultingi šašlykai
- Aurimo šašlykas
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Kepsnys Du milžinai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Egzotiškas karbonadas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Blynai su kepenų įdaru
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Indiškai kepta kiauliena
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Šašlykai vyno marinate
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...