
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta stirniena
-
Kiaulienos kotletai
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Sibiro koldūnai
-
Bulvių patiekalas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Paprasti balandėliai
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...