Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 600 gramų | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kiaulienos guliašas
-
Guliašiukas
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Avienos kebabas
-
Mėsos pynutės
-
Šašlykas majoneze
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Garfildo lazanija
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Keptas kiškis
-
Bačkonių suktinukas
-
Guliašas
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Cukinijų laiveliai
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
