Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 600 gramų | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Basturma
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Šveicariška veršiena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiaulienos karis
-
Kotletukai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Armėniški arba mini mantai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Maltinukai su sūriu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
