
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Karališkas kepsnys
-
Spanguolinis šašlykas
-
Veršienos maltiniai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepsniai su ananasais
-
Karališkieji kotletai
-
Kiaulienos kotletai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kepti inkstai
-
Triušienos kukuliai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Mūsų šašlikas
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Stirnienos kumpis
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...