
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Naminiai mėsainiai
-
Sibiro koldūnai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kiniškos šventės namuose
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Mūsų šašlikas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Mėsa folijoje
-
Avienos šašlykas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Šašlykai su majonezu
-
Turkiškas kebabas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Avienos muštiniai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...