
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Jautiena gurmanams
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Vikšrų vakarienė
-
Kepta kiauliena
-
Kepta kiškiena marinate
-
Musak
-
Kiaulienos šašlykai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
"Ponios cepelinai"
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...