
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Triušienos pjausniai
-
Avienos šonkauliukai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kotletukai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Steikas
-
Spageti su kukuliais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Triušienos vyniotinis
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...