![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradiciniai šašlykai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Stirnienos kumpis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šašlykai iškylai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepenys su mandarinais
-
Šutinta stirniena
-
Virtos kiaulės kojos
-
Ranka
-
Suktinukai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...