800 gramų | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Veršienos maltiniai
- Naminiai hamburgeriai
- Čanachai su čiobreliais
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Mėsos pynutės
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kukuliukai švediškai
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Lazaninis makaronų apkepas
- Guliašas su kiauliena
- Iškylos dešrelės
- Avienos šašlykas
- Kotletai
- Armėniški arba mini mantai
Guliašiukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai - Aliejus
-
Česnakas,
3 skiltelės - Lauro lapai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.
Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.
Skanaus.
Komentarai (3)
-
Vilius
2015-12-30 12:58
As i mesa marinavimui ipiliau vorcesterio tj buwo pasakiskas padazas :-)visa seima dziauges siuo skanestu:-)
-
renata
2015-03-13 21:00
Skanu