
Guliašiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.
3.
Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Guliašiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai - Aliejus
-
Česnakas,
3 skiltelės - Lauro lapai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.
Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vilius
2015-12-30 12:58
As i mesa marinavimui ipiliau vorcesterio tj buwo pasakiskas padazas :-)visa seima dziauges siuo skanestu:-)
-
renata
2015-03-13 21:00
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...