
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
200 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Vištiena kinietiškai
-
Lankašyro pietūs
-
Troškintos vištų širdelės
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Čachochbilis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinta jautiena
-
Jautiena su ryžiais
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Indiška vištiena visai šeimai
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...