Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
| 0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
| 0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
| 0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
| 200 gramų | mėsa (malta) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
| šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštus kabesas
-
Triušienos troškinys
-
Aluje troškinta žuvis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Džambalaja
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinta briediena
-
Kiaulienos guliašas
-
Avienos pilavas
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Plovas orkaitėje
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta lydeka
-
Lašišos troškinys
-
Troškintos bulvės
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
