Sotus troškinys moliūge "Smile"
AUTORIUS:
Olga
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas moliūgai
600 gramų kalakutiena (filė)
3 vienetai svogūnai
3 skiltelės česnakas
2 vienetai morkos
1 žiupsnelis druska
200 gramų sultinys
1 vienetas paprika
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
2.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
3.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sotus troškinys moliūge "Smile"

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.

  2. Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.

  3. Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Olga
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų