1 vienetas | moliūgai |
600 gramų | kalakutiena (filė) |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | sultinys |
1 vienetas | paprika |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Jautiena kopūstų padaže
- Troškinukas
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Veršiena su vyno padažu
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Keri viščiukas
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Jautiena su ryžiais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Faršu įdarytos paprikos
- Tikras močiutės guliašas
- Virta aviena su pomidorais
- Plovas orkaitėje
- Tikro dzūko pietūs
- Kalakutienos guliašas
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Kalakutiena, filė,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sultinys,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.
Skanaus!