600 gramų | žuvis |
500 gramų | bulvių (virtos) |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos troškinys
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Vištiena troškinta su morkomis
- Virta veršiena su daržovėmis
- Troškinta triušiena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Krevetės afrikietiškai
- Plovas
- Keri viščiukas
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Troškintas lynas
- Kepta marinuota veršiena
- Šutintos morkos su žirneliais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Karpis, šutintas aluje
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Plovas orkaitėje
- Baravykai svogūnų padaže
Hamburgiškai troškinta žuvis
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
600 gramų -
Bulvės, virtos,
500 gramų - Žalumynai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvies
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.
Komentarai (5)
-
Regina
2010-02-16 15:43
Patiekalo pavadinimas - Hamburgiskai troskinta zuvis, o pagal recepta gaunasi sriuba...
Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?