
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
20 gramų | razinos |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinukas
-
Aviena su špinatais
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Paelja
-
Troškinta triušiena
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta laukinė antis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškintas triušis
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...