
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
20 gramų | razinos |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti ryžiai
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vištiena su ananasais
-
Avienos troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Aviena su špinatais
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...