
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
20 gramų | razinos |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta briediena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Fazano troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Veršiena su vyno padažu
-
Višta ispaniškai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kiaulienos guliašas
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...