Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | anties |
| 800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
| 20 gramų | razinos |
| 80 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aleksandro troškinys
-
Rūgštus kabesas
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Smegenų troškinys
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos guliašas
-
Troškinukas žiemai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Troškinta žuvis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Avienos troškinys
-
Kalakutienos guliašas
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
