Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

Itališka pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | mielės |
0.3 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
40 gramų | kaparis |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškas omletas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Soti pica
-
Turkiška pica
-
Žuvies pudingas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Teisininko pica
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Mamos picos padas
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Sočiausioji pica
Itališka pica
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
1/3 stiklinės -
Vanduo,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Druska
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kaparis,
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Čiobreliai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2011-01-27 17:17
Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? %-) dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...