Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Itališka pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 20 gramų | mielės |
| 0.3 stiklinės | pienas |
| 1 stiklinė | vanduo |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 40 gramų | kaparis |
| 120 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pudingas
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Turkiška pica
-
Apkepas iš žuvies
-
Kulebekas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Pica su ančiuviais
-
Mamos picos padas
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Desertinis manų apkepas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Silkės apkepas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Maža pica
-
Kepta lašiša
-
Picos paplotėlis su varške
-
Stebuklingas omletas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
Itališka pica
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
1/3 stiklinės -
Vanduo,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Druska
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kaparis,
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Čiobreliai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2011-01-27 17:17
Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? %-) dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
