Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Pica su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 10 gramų | mielės |
| 100 mililitrų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 200 gramų | vištienos filė (virta filė be kaulų) |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti kietai) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pudingas
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Omletas "Kitaip"
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Duonos apkepas
-
Soti pica
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Aronijų pudingas
-
Ryžių apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Ryžių pudingas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Teisininko pica
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Gardžioji pica
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Sočiausioji pica
Pica su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vištienos filė, virta filė be kaulų,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti kietai,
4 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Anonimas
2011-03-19 15:41
sudina pica :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
