
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
20 gramų | mielės |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
Alyvuogių be kaulų 8 vnt.
Pievagrybių 50 g.
Pomidorų 2 vnt.
Saliami dešros 100 g.
Tarkuoto ferm. sūrio 100 g.
Aliejaus 2 a.š.
Oregano prieskonio truputį
Druskos pagal skonį.
Iš nurodytų ingridientų pagaminti tešlą picos papločiui, ji neturi lipti prie rankų. iškočioti ir leisti jai pakilti, tuomet dar kartą iškočioti, kad gautusi apvalios formos. Ištepti paplotį aliejumi.
Supjaustyti alyvuoges perpusę. Nuvalyti ir supjaustyti smulkiai grybus ir juos apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus. Pomidorus ir saliamį supjaustyti griežinėliais. Ant papločio sudėkite truputį sūrio, vidury sudėkite alyvuoges, aplink sudėkite grybus, saliamį, pomidorus. Pabarstykite druska ir oreganu, po to likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinės košės apkepas
-
Batono-obuolių apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Stebuklingas omletas
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Maža pica
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Pica su saliamiu

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Mielės,
20 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės:
Alyvuogių be kaulų 8 vnt.
Pievagrybių 50 g.
Pomidorų 2 vnt.
Saliami dešros 100 g.
Tarkuoto ferm. sūrio 100 g.
Aliejaus 2 a.š.
Oregano prieskonio truputį
Druskos pagal skonį.
Iš nurodytų ingridientų pagaminti tešlą picos papločiui, ji neturi lipti prie rankų. iškočioti ir leisti jai pakilti, tuomet dar kartą iškočioti, kad gautusi apvalios formos. Ištepti paplotį aliejumi.
Supjaustyti alyvuoges perpusę. Nuvalyti ir supjaustyti smulkiai grybus ir juos apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus. Pomidorus ir saliamį supjaustyti griežinėliais. Ant papločio sudėkite truputį sūrio, vidury sudėkite alyvuoges, aplink sudėkite grybus, saliamį, pomidorus. Pabarstykite druska ir oreganu, po to likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 15 min.
Komentarai (12)
-
Nedas
2017-03-12 13:19
Skani pica
-
aurimas
2017-02-03 17:56
cia ira mano pati milimiause pica is visu picu
-
secret
2013-02-22 12:34
niam niam bet nuotrauka ne jos %-) :-D
-
aleks
2011-07-30 09:19
manau kad si pica nuotraukoje ne recepto seimininkes as bent jau nematau alyvuogiu ir grybu :-p :-p :-D :-D :-D
-
brige
2011-02-23 19:42
labai skani :super: :super2: :bravo: ,,,,,,,, bet cia tikrai ne jos foto :-D :-p
-
arvydas
2010-10-07 19:39
pica kaip.pica .bet kas mam duos tikra recepta kaip pagaminti picos pada paprastoje orkaitėje kurios temperatura260 laipsniu.ačiu
-
(anonimas)
2010-09-23 18:38
javascript:void(null);
-
megeja
2010-03-28 13:38
nuotraukoje tipo sita pica?! :stop: