Perlinių kruopų apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų perlinės kruopos
2.5 stiklinės vanduo
2.5 valgomojo šaukšto taukai (kiaulių)
250 gramų pupelės
2 vienetai svogūnai
200 gramų dešra
2.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažas
1 stiklinė grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Perlinių kruopų apkepas

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų