Lašišos apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 600 gramų | lašišų filė | |
| 200 gramų | grietinė | |
| 0.5 vieneto | citrinos | |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) | |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios | |
| šiek tiek | cukrus | |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
| Trupiniams: | ||
| 140 gramų | kvietiniai miltai | |
| 80 gramų | sviestas | |
| šiek tiek | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Lašišą supjaustykite gabalais.
2.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
3.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
4.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plekšnės filė su plutele
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvies zrazai
-
Kepta žuvies filė
-
Eršketas šampane
-
Marinuota stinta
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Įdaryta lydeka
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Kepta lašiša
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kepta žuvis su grybais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Pica su lašiša
-
Kepta skumbrė
-
Firmiški žuvies kepsniukai
Lašišos apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
600 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustykite gabalais.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
daiva
2014-12-13 22:55
taip skaniai atrodo reik pabandyti.;-)net seiles nutyso
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
