Lašišos apkepas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišų filė
200 gramų grietinė
0.5 vieneto citrinos
2 valgomieji šaukštai krapai (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas garstyčios
šiek tiek cukrus
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Trupiniams:
140 gramų kvietiniai miltai
80 gramų sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Lašišą supjaustykite gabalais.
2.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
3.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
4.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Trupiniams:
Gaminimo eiga:
  1. Lašišą supjaustykite gabalais.

  2. Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.

  3. Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.

  4. Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


  • daiva 2014-12-13 22:55

    taip skaniai atrodo reik pabandyti.;-)net seiles nutyso


Daugiau receptų