
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | kiauliena |
500 gramų | bulvių (arba ryžiai) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
Morkos, 2 nedidelės
Svogūno, 1 galvutė
Obuolys, pusė
Sūrio, nedidelis gabaliukas
Pomidorų padažo, 2 šaukštai
Aliejaus, 2 šaukštai
Prieskoniai, 1 šaukštelis
Supjaustome kiaulienos mėsą 15-20 centimetrų juostelėmis. Tada ją išmušame, apibarstome prieskoniais, išpaudžiame česnako ir ištepame majonezu. Mėsytę paliekame šaldytuve kokiai valandai.
Įdaras
Tada susitarkuojame morkas (per stambią tarką), nulupame svogūną ir supjaustome. Nuskutame obuolį ir supjaustome mažais gabalėliais. Morkas ir svogūną pakepame aliejuje porą minučių, tada įdedame obuolį po to dar pakepame vieną minutę, užbarstome prieskonių ir pomidorų padažo. Kai visas įdaras atšals, įtarkuojame sūrio.
Mėsos riekelę pasidedame, ant jos uždedame šaukštelį įdaro ir suvyniojame. Ir taip visus mėsos gabaliukus. Po to susipjaustome grėžinėliais žalias bulves arba naudojame nepilnai išvirtus ryžius. Atsiplėšiame gabalėlį folijos dedame ant stalo, po to dedame ant folijos bulves arba ryžius (kokias porą saujelių). Uždedame suvyniotą mėsytę ant ryžių arba bulvių, bet kad aplink mėsytę butų bulvės arba ryžiai ir viską gerai suvyniojame folijoje kad neišbėgtų sultinys.
Viską sudedame į puodą ar keptuvę su trupučiu alijiejaus ir vandens. Vanduo turi tik apsemti viską. Viską troškiname 35-40 minučių. Galima viską troškinti ir orkaitėjė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Triušienos šašlykas
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kepti inkstai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Balandėliai pagal Viką
-
Naminiai hamburgeriai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Įdaryti burokėliai
-
Šašlykai gurmanams
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Karališkieji kotletai
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Steikai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiaulienos karka
-
Orkaitėje keptas paršelis
Kepsniukai folijoje

- Paruošimo laikas:
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
500 gramų -
Bulvės, arba ryžiai,
500 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui
Morkos, 2 nedidelės
Svogūno, 1 galvutė
Obuolys, pusė
Sūrio, nedidelis gabaliukas
Pomidorų padažo, 2 šaukštai
Aliejaus, 2 šaukštai
Prieskoniai, 1 šaukštelis
Supjaustome kiaulienos mėsą 15-20 centimetrų juostelėmis. Tada ją išmušame, apibarstome prieskoniais, išpaudžiame česnako ir ištepame majonezu. Mėsytę paliekame šaldytuve kokiai valandai.
Įdaras
Tada susitarkuojame morkas (per stambią tarką), nulupame svogūną ir supjaustome. Nuskutame obuolį ir supjaustome mažais gabalėliais. Morkas ir svogūną pakepame aliejuje porą minučių, tada įdedame obuolį po to dar pakepame vieną minutę, užbarstome prieskonių ir pomidorų padažo. Kai visas įdaras atšals, įtarkuojame sūrio.
Mėsos riekelę pasidedame, ant jos uždedame šaukštelį įdaro ir suvyniojame. Ir taip visus mėsos gabaliukus. Po to susipjaustome grėžinėliais žalias bulves arba naudojame nepilnai išvirtus ryžius. Atsiplėšiame gabalėlį folijos dedame ant stalo, po to dedame ant folijos bulves arba ryžius (kokias porą saujelių). Uždedame suvyniotą mėsytę ant ryžių arba bulvių, bet kad aplink mėsytę butų bulvės arba ryžiai ir viską gerai suvyniojame folijoje kad neišbėgtų sultinys.
Viską sudedame į puodą ar keptuvę su trupučiu alijiejaus ir vandens. Vanduo turi tik apsemti viską. Viską troškiname 35-40 minučių. Galima viską troškinti ir orkaitėjė.