Veršienos kumpis su obuoliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų veršiena (kumpis)
2 vienetai svogūnai
1 vienetas petražolės
1 vienetas salierai
1 vienetas poras
1 vienetas morkos
4 vienetai obuoliai
1.5 stiklinės rūgpienis
šiek tiek kmynai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek kardamonas
šiek tiek kalendra
šiek tiek taukai (kiaulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos kumpis su obuoliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų