
Veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | obuoliai |
1.5 stiklinės | rūgpienis |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kardamonas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykas kitaip
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Maltinukai su sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kepenys su mandarinais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Mėsa su apelsinais
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos guliašas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
4 vienetai -
Rūgpienis,
1.5 stiklinės - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kardamonas
- Kalendra
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...