
Veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | obuoliai |
1.5 stiklinės | rūgpienis |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kardamonas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Ranka
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Įdaryti burokėliai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Paprastasis guliašas
-
Skanus šašlykiukas
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Nugarinė ant grotelių
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Keptas paršelis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
Veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
4 vienetai -
Rūgpienis,
1.5 stiklinės - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kardamonas
- Kalendra
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...