
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pomidorų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Šašlykai gurmanams
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Karštas plovas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Šutinta stirniena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Keptas kiškis
-
Balandėliai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Karališkieji kotletai
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...