Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | paprika |
| 200 gramų | pomidorų sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta paprika
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kepenys su mandarinais
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Šašlykai gurmanams
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kiaulienos suktinukai
-
Strėvos suktinis
-
Suktinukai patale
-
Pievagrybių apkepas
-
Guliašiukas
-
Grill dešrelės
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Musak
-
Paprasti balandėliai
-
Netikras Zuikis kitaip
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
