
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pomidorų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...