Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.
Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.
Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.
Kiaulienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | kalendra (marinatui) |
| 1 kilogramas | kiaulienos sprandinė (išpjova ar kumpis) |
| 3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (marinatui) |
| 6 valgomieji šaukštai | raudonas vynas (sausas, marinatui) |
| 6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (marinatui) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus (marinatui) |
| 2 valgomieji šaukštai | imbieras (šaknis, tarkuota, marinatui) |
| 3 vienetai | svogūnai (marinatui) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus (marinatui) |
| 5 skiltelės | česnakas (marinatui) |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (marinatui) |
| šiek tiek | druska (marinatui) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti, marinatui) |
| šiek tiek | čiobreliai (marinatui) |
| šiek tiek | krapai (marinatui) |
| šiek tiek | džiovintas raudonėlis (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Ekspress šašlykai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kotletukai
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vyniotinis Kubilas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kepta menkė
-
Kepta kiauliena
-
Kepta veršiena
-
Kotletukai su sūriu
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Medžiotojų šašlykai
Kiaulienos šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kalendra, marinatui
-
Kiaulienos sprandinė, išpjova ar kumpis,
1 kilogramas -
Sojos padažas, marinatui,
3 valgomieji šaukštai -
Raudonas vynas, sausas, marinatui,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, marinatui,
6 valgomieji šaukštai -
Aliejus, marinatui,
4 valgomieji šaukštai -
Imbieras, šaknis, tarkuota, marinatui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, marinatui,
3 vienetai -
Medus, marinatui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, marinatui,
5 skiltelės -
Garstyčios, marinatui,
2 valgomieji šaukštai - Druska, marinatui
- Juodieji pipirai, malti, marinatui
- Čiobreliai, marinatui
- Krapai, marinatui
- Džiovintas raudonėlis, marinatui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.
Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.
Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
