Kiaulienos šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek kalendra (marinatui)
1 kilogramas kiaulienos sprandinė (išpjova ar kumpis)
3 valgomieji šaukštai sojos padažas (marinatui)
6 valgomieji šaukštai raudonas vynas (sausas, marinatui)
6 valgomieji šaukštai citrinų sultys (marinatui)
4 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
2 valgomieji šaukštai imbieras (šaknis, tarkuota, marinatui)
3 vienetai svogūnai (marinatui)
2 valgomieji šaukštai medus (marinatui)
5 skiltelės česnakas (marinatui)
2 valgomieji šaukštai garstyčios (marinatui)
šiek tiek druska (marinatui)
šiek tiek juodieji pipirai (malti, marinatui)
šiek tiek čiobreliai (marinatui)
šiek tiek krapai (marinatui)
šiek tiek džiovintas raudonėlis (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.

Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.

Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos šašlykas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.

Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.

Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų