Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.

Sprandinė kopūsto lape
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 gabalai | kiauliena (sprandinė su kauliuku, pjaustyta) | |
10 | bulvių | |
1 vienetas | kopūstai | |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai | |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis | |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (džiovinti) | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
1 galva | česnakas | |
5 vienetai | lauro lapų (lapai) | |
Kepimui: | ||
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Naminis šnicelis
-
Avienos muštiniai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Sprandinės kepsnys
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Prancūziškas triušis
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Jautienos maltinukai
-
Paprikų laiveliai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Prancūziškas mėsos pyragas
Sprandinė kopūsto lape
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė su kauliuku, pjaustyta,
5 gabalai -
Bulvės,
10 -
Kopūstai,
1 vienetas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 galva -
Lauro lapai, lapai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...