Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.

Sprandinė kopūsto lape
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 gabalai | kiauliena (sprandinė su kauliuku, pjaustyta) | |
10 | bulvių | |
1 vienetas | kopūstai | |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai | |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis | |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (džiovinti) | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
1 galva | česnakas | |
5 vienetai | lauro lapų (lapai) | |
Kepimui: | ||
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Veršienos kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos kepsniai
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Šašlykas kitaip
-
Kiaulienos suktinukai
-
Keptas paršelis
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Įdarytos parikos
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Veršienos šašlykas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Sultingas šnicelis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Sprandinė kopūsto lape
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė su kauliuku, pjaustyta,
5 gabalai -
Bulvės,
10 -
Kopūstai,
1 vienetas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 galva -
Lauro lapai, lapai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...