Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.

Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šveicariška veršiena
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Guliašas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Mėsos apkepėlė
-
Kiniškos šventės namuose
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Prancūziškas triušis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Šašlykai gurmanams
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...