Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
| 1000 gramų | mėsa |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 200 mililitrų | grietinė |
| šiek tiek | sojos padažas |
| 2 galvos | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Apkepta virta karka
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Aštrus šašlykas
-
Garfildo lazanija
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kotletai lenkiškai
-
Basturma
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
