Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.

Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Veršienos maltiniai
-
Kelmas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinta veršiena
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Naminis šnicelis
-
Mūsų šašlikas
-
Tikro dzūko pietūs
-
Dešrelių pynė
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos guliašas
-
Kepta triušiena
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...