Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Mėsos kepsnys su grybais
- Paprastasis guliašas
- Cukinijų laiveliai
- Šašlykas svogūnų marinate
- Pietūs moliniame inde
- Kepsnys su persikų padažu
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Mėsos duona
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Apkepas „La Graikija“
- Orkaitėje kepti kotletai
- Griežčių apkepas su mėsa
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Sibiro koldūnai
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...