Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.
Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.
Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.

Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
3 litrai | vanduo |
500 gramų | voveraitės |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | česnakas (skiltelėmis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Vištienos sultinys
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Kopūstų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Alaus sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Rumuniška sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Burokėlių sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
-
Vanduo,
3 litrai -
Voveraitės,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelėmis,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.
Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.
Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...