Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.
Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.
Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.
Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| 3 litrai | vanduo |
| 500 gramų | voveraitės |
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelėmis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Agurklės sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Kinietiška grybų sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
-
Vanduo,
3 litrai -
Voveraitės,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelėmis,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.
Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.
Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
