Evelinos varškės pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek vanilinis cukrus (įdarui)
0.5 stiklinės cukrus (įdarui)
200 gramų razinos (įdarui)
0.5 stiklinės cukrus (įdarui)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 vienetai kiaušiniai (baltymai, įdarui)
2 stiklinės kvietiniai miltai
500 gramų varškė (9 proc. riebumo, įdarui)
2 vienetai kiaušiniai (baltymai, įdarui)
200 gramų sviestas (arba margarinas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Evelinos varškės pyragas

Komentarai: 30
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (30)


  • Diana 2016-05-13 16:54

    neskiria aguonu nuo razinu....


  • Rima 2016-02-21 18:36

    Labai geras receptas.Daznai kepu.


  • alisa stebuklu salyje 2014-10-23 10:51

    Neskanus tas pyragas


  • Sandra 2014-01-15 14:23

    Neaisku cia 2 kiaušiniai ar keturi nes du kartus rašo po 2 kiaušinius


  • erika 2013-10-13 20:32

    as matau cia aguonas o ne razinas.


  • sandra 2011-11-01 19:07

    Labai lbai skanus pyragas.Bendradarbems labai patiko. :super:


  • nesvarbu 2011-06-15 16:19

    tai kad, šitas pyragas jau senai įdėtas į puslapį bernardinai.lt (2007-08-29) aš jau jį kepiau prieš kokius tris metus pirmą kartą :-D tikrai labai skanus, bet ne Evelinos sukurtas


  • TORTAS 2011-02-27 22:55

    SKANUS,BET PERSALDUS. REIKTU MAZIAU CUKRAUS.REIKIA ILGIAU KEPTI IR DIDESNEJE TEMPERATUROJE.


  • Egle 2011-02-25 17:02

    skanus :super:


  • SIMONA 2010-12-04 13:11

    SKANU ACIU UZ RECEPTA SAVO SESEI PYRAGO KUREJAI EVELINAI


Daugiau receptų