500 gramų | varškė |
125 gramai | manų kruopos |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
5 stiklinės | žemuogės (šviežios) |
40 gramų | cukraus pudra |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kepsnys
- Grybų omletas
- Burokėlių blynai su varške
- Virtinukai su sūriu
- Greitas omletas
- Gardus varškės apkepas
- Omletas su žirneliais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su persikais
- Cukinija su varškės įdaru
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Varškės apkepas
- Varškėtukas
- Varškės ir morkų apkepas
- Paprastas varškės apkepas
- Kiaušinienė su varške
- Varškės apkepas su razinomis
- Cukinijos su varškės įdaru
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Ant žarijų keptas sūris
Varškės apkepas su žemuogėm
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
500 gramų -
Manų kruopos,
125 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Žemuogės, šviežios,
5 stiklinės -
Cukraus pudra,
40 gramų - Kepimo milteliai
- Apelsinai, žievelė
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kremą. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį. Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra.
Komentarai (4)
-
ir kaip
2015-11-15 02:04
O kepimo milteliu kiek? Ne aiskus receptas
-
orinta
2013-11-27 10:29
buikus piragelis tik norisi buti suvalgomas