
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukraus pudra |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymas) |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanilė (ar cukrus) |
3 baltymų,
3 šaukštų cukraus,
riešutų, kokoso drožlių, razinų, barstalų (ko turim, kas patinka).
Sviestą, trynius, tarkuotą citinos žievelę, cukraus pudrą, vanilę gerai išsukame, sudedame miltus, sumaišyus su kepimo milteliais, išmaišome ir supilame į skardą. Kepame apie 15minučių. Tuo laiku išplakame baltymus. Pyragėlį išimame, uždedame baltymų "kepurytę", pabarstome kuo turime (tiks viskas, kas patinka) ir dedame dar 10 min. į orkaitę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Velykinė banda
-
Keksas "C"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Varkės pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Apkepas „Greitukas“
Greitas pyragėlis

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
150 gramų -
Kiaušiniai, baltymas,
2 vienetai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Vanilė, ar cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošti:
3 baltymų,
3 šaukštų cukraus,
riešutų, kokoso drožlių, razinų, barstalų (ko turim, kas patinka).
Sviestą, trynius, tarkuotą citinos žievelę, cukraus pudrą, vanilę gerai išsukame, sudedame miltus, sumaišyus su kepimo milteliais, išmaišome ir supilame į skardą. Kepame apie 15minučių. Tuo laiku išplakame baltymus. Pyragėlį išimame, uždedame baltymų "kepurytę", pabarstome kuo turime (tiks viskas, kas patinka) ir dedame dar 10 min. į orkaitę.
Komentarai (57)
-
ausre
2011-09-20 16:33
netirpinta sviesta istrinu su cukrum :-)
-
Erika
2011-09-16 17:19
o sviesta reikia istirpint ar nereikia?
-
ausre
2011-04-21 21:20
as supratau kad i tesla dedasi 1 visas kiausinis ir dar vieno kiausinio trynys, t.y. du tryniai ir vienas baltymas. virsui plakami 3 baltimai ;-) ...gaunasi puikiai :super2:
-
panele x
2011-04-21 16:32
tai nesupratau - raso kad papuosimui 3 baltymai,o paciam recepte kad 1. tai kiek reikia tu baltymu suplakt kad pyrago virsu padengt? :nezinau:
-
monikuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2011-03-31 19:10
skanu gardumelis skanu su arbata :super: :-D :-p ;-) :bravo: o:-) :parselis: pasaka
-
ausre
2011-03-31 18:51
as tik dabar ta receptuka iskasiau...nerealus pyragas :mmm: ...jau kelinta karta kepu ir momentaliai suvalgom....liux..sian kepsiu dviguba porcija :-D
-
SIMKA
2011-01-28 13:50
vienas cukrus labai jau saldu %-)
-
Aisste
2011-01-06 22:35
siandien dariau, gavosi truputi kitaip, nei sitoj foto :-) bet skonis geras :super: tinka su arbata :ok:
-
Jelena
2010-10-25 17:16
O kokia tešla turi būti? man tokia šlapoka ir limpanti gavosi.. O gal nepilnai iškepė? Nors ilgėliau ir kepiau nei parašyta :-( ;-( o šiaip visia skanus ;-) :super:
-
dovile
2010-07-08 16:45
atrodo visai nk piragelis,tik va kokia ta temperatura turi buti idomu? :-)