1 kilogramas | kiaulienos faršas |
400 gramų | konservuotų pupelių |
400 gramų | pomidorų tyrės |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | sūris |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
1 saujelė | prieskoniai |
4 skiltelės | česnakas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Burokėlių-grybų sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Šalta ispaniška sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Greitoji sriubukė
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Vaistai nuo pachmelo
- Daržovių sriuba su šonine
- Sriuba "Charčio"
- Arvydo barščiai su aviena
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Vengriški barščiai
- Žuvienė iš konservų
- Kaimiška sriubikė
Soti čili sriuba - troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Konservuotos pupelės,
400 gramų -
Pomidorų tyrė,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
1 sauja -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Prieskoniai,
1 saujelė -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)