
Bulvienė
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
6 vienetai | bulvių |
150 gramų | dešrelės |
100 gramų | kiaulienos šoninė (parūkyta) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juka
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Voveraičių sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Soti sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Kamų sriuba
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta rūgštynių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Plūdenos sriuba
Bulvienė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
6 vienetai -
Dešrelės,
150 gramų -
Kiaulienos šoninė, parūkyta,
100 gramų - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...