Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
| 1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
| 2 vienetai | bulvių (didelės) |
| 2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
| 1200 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
| šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Svogūnų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Ukrainietiški barščiai
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
