Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!

Daržovių sriuba su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiška selianka
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Apelsinų sriuba
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...