4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Krevečių sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Špinatų sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Pomidorų moliūgų sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Kopūstų sriuba
- Daržovių sultinys sriuboms
- Suomiška žuvienė
- Trinta pievagrybių sriuba
- Rūgštynių sriuba su špinatais
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Varnalėšos sriuba
- Sriuba su jautiena
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!