Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!

Daržovių sriuba su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Vitaminų sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Pupelių sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aštri čili sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Špinatų sriuba
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...