Ukrainietiški barščiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1 vienetas burokėliai
0.5 vieneto kopūstai (nedidelis)
5 vienetai bulvių
2 vienetai morkos
0.5 stiklinės pomidorų padažas
0.5 stiklinės grietinė
3 vienetai česnakas (skiltelės)
2 vienetai svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas kiaulienos lašiniai (supjaustyti)
6 stiklinės sultinys (mėsos)
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
šiek tiek cukrus
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek acto
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ukrainietiški barščiai

Komentarai: 29
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Reklama:

Komentarai (29)


  • Rita 2018-06-21 08:01

    Labai labai skani sriuba. As tik vietoj lasiniu kepintos sonines imetu (seimoje mesedziu daug), visa kita kaip recepte. Sveciuose turejom ir rusu ir lenku ir ispanu, visiems patiko :) Aciu


  • Vika 2013-03-20 15:57

    As visas darzoves verdu buljone (nekepu aliejuje). Sveikiau ir labai skanu. :super:


  • okir 2011-03-20 00:42

    Pabandziau ir as pasigaminti tuos barscius.Labai,labai patyko visai seimai! Gal,kitiems ir atrodo kaip "jovalas",bet mums asmeniskai viskas tiko sitoje sriubyteje.


  • Evelina 2010-08-24 18:50

    jau einu darytis ;-) :-D :ok: :-*


  • Alvy 2010-04-06 13:01

    Pritariu laurai. Su chocholais desimt metu kaimynysteje gyvenam.Ne viena kibira barsciu kartu suvalge.Kievienas gamina savaip.


  • laura 2010-04-05 16:37

    Labu dienu!jau 3metus gyvenu ukrainoj ir pasakysiu kad KIEK ash jau privalgiau tu barshchiu ivairiuose sheimose,todel drasiai sakau,KAD VISUR skirtingai gamina(netgi turi itakos skirtingi regionai) TIK VA BARSCHIAI NEBUS BARSCHIAIS jei ten nebus burokeliu....netgi PAPRASTA burokeliu sriuba(kur tik burokeliai,morkos,svogunas ir bulves)JAU UKRAINIECHIAMS barschiai tad nesiginchykime ir visiem SKANAUS :-) ;-) :super:


  • jurgita 2010-03-12 00:09

    Na, as dedu traiskyto cesnako i visos sriubos katila, ir uzdengusi dangciu palaikau 5-10 min, tada skaniau... :super:


  • liu 2010-03-07 11:36

    koks skirtumas,ukrainietiski,ar ne,bet labai skanu,as irgi taip verdu. :super:


  • vile 2010-03-07 09:35

    Laba diena,siandien ruosiu ukrainietiskus barscius,bet pries tai nutariau pasiskaityti.Mano mama virdavo panasiai kaip Inga,tik visada dedavom pupeliu.Kaimyne buvo karaime, mes daug gardziu patiekalu is jos ismokom.pvz.kubate,ceburekus.Nezinau kaip kiti karaimai,bet jie buvo labai tvarkingi.Gaila,bet visi a.a.


  • agurkas 2010-01-29 00:26

    viskas ok.siaip Ukrainoj valgiau tokius tik ten buvo grybu ir didziuju pupeliu :jee: .ir dar dave Horylkos uzgert po valgio.p.s prie barsciu uskandma skrudinta bulkute su cesnaku :super:


Daugiau receptų