
šiek tiek | druska |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | kopūstai (nedidelis) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Braškynė
-
Sriuba su skumbre
-
Karpių sriuba su razinomis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Dilgėlių sriuba
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Florentietiška špinatų sriuba
Ukrainietiški barščiai

- Druska
-
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Komentarai (39)
-
Rita
2018-06-21 08:01
Labai labai skani sriuba. As tik vietoj lasiniu kepintos sonines imetu (seimoje mesedziu daug), visa kita kaip recepte. Sveciuose turejom ir rusu ir lenku ir ispanu, visiems patiko :) Aciu
-
Vika
2013-03-20 15:57
As visas darzoves verdu buljone (nekepu aliejuje). Sveikiau ir labai skanu. :super:
-
okir
2011-03-20 00:42
Pabandziau ir as pasigaminti tuos barscius.Labai,labai patyko visai seimai! Gal,kitiems ir atrodo kaip "jovalas",bet mums asmeniskai viskas tiko sitoje sriubyteje.
-
Evelina
2010-08-24 18:50
jau einu darytis ;-) :-D :ok: :-*
-
Alvy
2010-04-06 13:01
Pritariu laurai. Su chocholais desimt metu kaimynysteje gyvenam.Ne viena kibira barsciu kartu suvalge.Kievienas gamina savaip.
-
laura
2010-04-05 16:37
Labu dienu!jau 3metus gyvenu ukrainoj ir pasakysiu kad KIEK ash jau privalgiau tu barshchiu ivairiuose sheimose,todel drasiai sakau,KAD VISUR skirtingai gamina(netgi turi itakos skirtingi regionai) TIK VA BARSCHIAI NEBUS BARSCHIAIS jei ten nebus burokeliu....netgi PAPRASTA burokeliu sriuba(kur tik burokeliai,morkos,svogunas ir bulves)JAU UKRAINIECHIAMS barschiai tad nesiginchykime ir visiem SKANAUS :-) ;-) :super:
-
jurgita
2010-03-12 00:09
Na, as dedu traiskyto cesnako i visos sriubos katila, ir uzdengusi dangciu palaikau 5-10 min, tada skaniau... :super:
-
liu
2010-03-07 11:36
koks skirtumas,ukrainietiski,ar ne,bet labai skanu,as irgi taip verdu. :super:
-
vile
2010-03-07 09:35
Laba diena,siandien ruosiu ukrainietiskus barscius,bet pries tai nutariau pasiskaityti.Mano mama virdavo panasiai kaip Inga,tik visada dedavom pupeliu.Kaimyne buvo karaime, mes daug gardziu patiekalu is jos ismokom.pvz.kubate,ceburekus.Nezinau kaip kiti karaimai,bet jie buvo labai tvarkingi.Gaila,bet visi a.a.
-
agurkas
2010-01-29 00:26
viskas ok.siaip Ukrainoj valgiau tokius tik ten buvo grybu ir didziuju pupeliu :jee: .ir dar dave Horylkos uzgert po valgio.p.s prie barsciu uskandma skrudinta bulkute su cesnaku :super: