4 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | sviestas |
1.2 litro | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mėta |
2 valgomieji šaukštai | kedro riešutai (kepinti riešutai) |
12 vienetų | pomidorai |
1 vienetas | cukinija (viena didelė arba dvi mažos) |
1 vienetas | svogūnai |
Kitoje keptuvėje išlydome sviestą. Nuolat maišant supilame miltus ir supilame į puodą su vandeniu. Sudedame prieskonius ir gerai išmaišome. Šį mišinį kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Pomidorus ir cukinijas nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Pakaitiname keptuvėje kartu su svogūnais ir česnakais. Keptuvės turinį supilame į puodą. Verdame apie 20 minučių.
Po to sriubą sutriname. Papuošiame mėtomis, agurkais ir kedro riešutais.
Buon appetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Burokėlių sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Moliūgų sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Prancūziška žirnienė
- Gaspačas
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Paprikų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Saldi agrastų sriuba
- Cukinijų sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Gardi moliūgų sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Pomidorų sriuba su cukinija
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelėmis,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Vanduo,
1 ir 1/5 litro -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio - Juodieji pipirai
- Mėta
-
Kedro riešutai, kepinti riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
12 vienetų -
Cukinija, viena didelė arba dvi mažos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustome ir pakepiname ant alyvuogių aliejaus.
Kitoje keptuvėje išlydome sviestą. Nuolat maišant supilame miltus ir supilame į puodą su vandeniu. Sudedame prieskonius ir gerai išmaišome. Šį mišinį kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Pomidorus ir cukinijas nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Pakaitiname keptuvėje kartu su svogūnais ir česnakais. Keptuvės turinį supilame į puodą. Verdame apie 20 minučių.
Po to sriubą sutriname. Papuošiame mėtomis, agurkais ir kedro riešutais.
Buon appetito!
Komentarai (3)
-
Egle
2011-08-09 12:50
neseniai gaminau sia sriuba. gavosi labai skanu, tik reik nepagailet druskos ir visokiu ivairiu prieskoniu :super: