Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkinė sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Barščiai
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Dilgėlių sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Pupelių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
