Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.

Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Jautienos sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Šamienė
-
Dilgėlių sriubytė
-
Barščiai
-
Greitoji sriubukė
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Agurkų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pieniška daržovių sriuba
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...