Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Svogūnų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Agurklės sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Soti sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Šamų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Grybų sriuba su sūriu
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
