Vištienos sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro vanduo
1 vienetas vištiena (krūtinėlė su kaulu)
3 vienetai morkos
0.5 vieneto svogūnai
200 mililitrų grietinėlės, 35%
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek karis
šiek tiek batonas
šiek tiek sviestas (apkepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos sriuba

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Indrukas 2016-01-18 20:15

    Man patiko, labai skani sriuba :)


Daugiau receptų