Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 litro | vanduo |
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė su kaulu) |
| 3 vienetai | morkos |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | karis |
| šiek tiek | batonas |
| šiek tiek | sviestas (apkepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Voveraičių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Greitoji sriubukė
Vištienos sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Vištiena, krūtinėlė su kaulu,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
