Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 litro | vanduo |
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė su kaulu) |
| 3 vienetai | morkos |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | karis |
| šiek tiek | batonas |
| šiek tiek | sviestas (apkepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta špinatų sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Charčio sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Skani burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Žuvienė iš konservų
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Krevečių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba "Čili"
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Pupelių sriuba
Vištienos sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Vištiena, krūtinėlė su kaulu,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
