Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.

Vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė su kaulu) |
3 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | karis |
šiek tiek | batonas |
šiek tiek | sviestas (apkepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Charčio"
-
Sriuba "Sveikata"
-
Rūgštynių sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Barščiai
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Moliūgų sriuba
Vištienos sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Vištiena, krūtinėlė su kaulu,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...