Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.

Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Vištiena su sultiniu
-
Dilgėlių sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Balinta sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta brokolių sriuba
-
Voveraičių sriuba
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...