Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 70 gramų | plūdena (žalios) |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 2 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Aštri čili sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
