Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 70 gramų | plūdena (žalios) |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 2 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Juka
-
Sriuba su skumbre
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Kaimiška sriubikė
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Rūgštynių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
