Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Vištiena su sultiniu
- Barščiai su džiovintais grybais
- Greitoji sriubukė
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Suomiška žuvienė
- Gardi dešros sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Pupelių sriuba su sūriu
- Burnočių sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Burokėlių sriuba pradedantiems
- Toskanos pupelių sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Žirnių sriuba
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...