1 kilogramas | kvietiniai miltai |
11 gramų | mielės |
220 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas (šiltas) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Vanilinis obuolių pyragas
- Šokoladinis pyragas "Širdelė"
- Aguonų keksas
- Šokoladinis pyragėlis
- Purus aviečių vyniotinis
- Varškės pyragas
- Pyragas su kopūstais
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Sūrio pyragas
- Kakavinis pyragaitis
- Pyragas su rabardarų džemu
- Varškės ir cinamono vasaros pyragas
- Slyvinis
- Varškės ir obuolių pyragas
- Pyragas su bulvėmis
- Velykinė boba
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Pyragas su juodaisiais serbentais
Bulka su šokolado įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Mielės,
11 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Pienas, šiltas,
0.5 litro -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.
Komentarai (4)
-
laura
2015-03-06 11:04
Tai kiek kiausiniu reikia ideti? Visa ar tik trynius?
-
Margo
2011-07-21 20:40
Ne bulka, o batonas, būkim lietuviai. :-)