Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.

Bulka su šokolado įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
11 gramų | mielės |
220 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas (šiltas) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Šokoladionis keksas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Pyragas su uogiene
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Meduoliukas
-
Moliūgų pyragas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Evelinos varškės pyragas
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Lengvas pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Vaisių tortas
Bulka su šokolado įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Mielės,
11 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Pienas, šiltas,
0.5 litro -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
laura
2015-03-06 11:04
Tai kiek kiausiniu reikia ideti? Visa ar tik trynius?
-
Margo
2011-07-21 20:40
Ne bulka, o batonas, būkim lietuviai. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...