Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.

Bulka su šokolado įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
11 gramų | mielės |
220 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas (šiltas) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Meduolis
-
Gaivus pyragas
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Norvegiška tuno pynė
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Morkų pyrgas
-
Šimtalapis su varške
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Šakočio pusbrolis
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Ingos pyragas
Bulka su šokolado įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Mielės,
11 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Pienas, šiltas,
0.5 litro -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
laura
2015-03-06 11:04
Tai kiek kiausiniu reikia ideti? Visa ar tik trynius?
-
Margo
2011-07-21 20:40
Ne bulka, o batonas, būkim lietuviai. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...