
Sūrio ir svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
125 gramai | sviestas (tirpintas) |
200 mililitrų | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
6 vienetai | svogūnai (įdaryti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | sezamas (sėklos, maltos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
2.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
3.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Slyvinis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Tinginių pyragas
-
Meduolis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Močiutės keksas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Prancūziškas pyragas
-
Apelsininis pyragas
Sūrio ir svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Sviestas, tirpintas,
125 gramai -
Majonezas,
200 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Svogūnai, įdaryti,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Sezamas, sėklos, maltos
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...