
Sūrio ir svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
125 gramai | sviestas (tirpintas) |
200 mililitrų | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
6 vienetai | svogūnai (įdaryti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | sezamas (sėklos, maltos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
2.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
3.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Vaisinis varškinukas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rausvas tortas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šimtalapis
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulka "Pynutė"
-
Tortas "kriaušė"
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Kisieliaus keksas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Minkštutis obuolių pyragas
Sūrio ir svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Sviestas, tirpintas,
125 gramai -
Majonezas,
200 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Svogūnai, įdaryti,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Sezamas, sėklos, maltos
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...