Dviejų sluoksnių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinė
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
70 gramų sviestas (skardai patepti)
200 gramų cukrus
4 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kakava
120 gramų kvietiniai miltai
20 gramų sviestas (skardai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Dviejų sluoksnių pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2010-11-27 02:56

    Panasu i keksa, tik va as sausainiu idejau pamirkiusi juos piene :) paprastas pyragelis ir tiek


Daugiau receptų