| 400 gramų | sausainiai |
| 2 pakeliai | pudingas |
| 600 mililitrų | pienas |
| 100 gramų | sviestas |
| 500 gramų | kondensuotas pienas |
| 1 vienetas | šokoladas |
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Obuolių apkepas
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Varškės plokštainis
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Tinginių pyragas
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Pyragas "2 in 1"
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Imbierinis namelis
-
Varškės pyragas
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Pyragas su braškėmis
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Sausainiai,
400 gramų -
Pudingas,
2 pakeliai -
Pienas,
600 mililitrų -
Sviestas,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
500 gramų -
Šokoladas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.
