
400 gramų | sausainiai |
2 pakeliai | pudingas |
600 mililitrų | pienas |
100 gramų | sviestas |
500 gramų | kondensuotas pienas |
1 vienetas | šokoladas |
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Braziliškas keksas
-
Varškės pyragas
-
Morkų meduolis
-
Bananų keksas
-
Velykinė banda
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Pynė su džemu
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Trupiniuotis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Danutės varškės pyragas
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Sausainiai,
400 gramų -
Pudingas,
2 pakeliai -
Pienas,
600 mililitrų -
Sviestas,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
500 gramų -
Šokoladas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.