400 gramų | sausainiai |
2 pakeliai | pudingas |
600 mililitrų | pienas |
100 gramų | sviestas |
500 gramų | kondensuotas pienas |
1 vienetas | šokoladas |
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Sausainiai,
400 gramų -
Pudingas,
2 pakeliai -
Pienas,
600 mililitrų -
Sviestas,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
500 gramų -
Šokoladas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.