
Blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
1 stiklinė | uogienė |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
2.
Pilame pieną ir išmaišome.
3.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
4.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
5.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
6.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Bulviniai blynai su grybais
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Grikių blynai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Slyvų blyneliai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Žuvies blynukai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
Blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Uogienė,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
Pilame pieną ir išmaišome.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...