Blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | miltai |
| 1 stiklinė | uogienė |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
2.
Pilame pieną ir išmaišome.
3.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
4.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
5.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
6.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Manų košės blynai
-
Žuvies spurgytės
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Amerikietiški blynukai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai su grybais
-
Kopūstų blyneliai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Tuno blyneliai
-
Grikių blynai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Uogienė,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
Pilame pieną ir išmaišome.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
