
Blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
1 stiklinė | uogienė |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
2.
Pilame pieną ir išmaišome.
3.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
4.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
5.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
6.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Cukinijų blyneliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Slyvų blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Saldus užkandis
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Grikių blynai
Blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Uogienė,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
Pilame pieną ir išmaišome.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...