Virtinukai su sūriu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė vanduo
2 stiklinės kvietiniai miltai
150 gramų kietasis sūris (tarkuotas)
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas kiaušinių trynių
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
2.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
3.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtinukai su sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.

  2. Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.

  3. Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų