Virtinukai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 stiklinė | vanduo |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 150 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | kiaušinių trynių |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
2.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
3.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Špinatų apkepas su varške
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Kiaušiniai garuose
-
Stebuklingas omletas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškėtukas
-
Šventinė višta
-
Omletas su grybais
-
Varškės virtinukai
-
Laukinis sūris
-
Grill sūris
-
Greitas varškės apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės ir morkų apkepas
Virtinukai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kietasis sūris, tarkuotas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušinių tryniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
