Virtinukai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | vanduo |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | kiaušinių trynių |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
2.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
3.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su grybais
- Bulvių ir varškės apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Varškės apkepas su razinomis
- Sūrio kepsnys
- Greitas varškės apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Grill sūris
- Varškės apkepas
- Kiaušiniai garuose
- Varškės blyneliai
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Laukinis sūris
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Spurgečiai
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Varškės kukulaičiai
- Omletas su žirneliais
- Aromatingieji varškėčiai
Virtinukai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kietasis sūris, tarkuotas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušinių tryniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...