Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).

Žuvies spurgytės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | aliejaus |
750 gramų | menkės (virta) |
4 vienetai | kiaušiniai |
750 gramų | bulvių (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašiša su vaisiais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Šamažuvės filė
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Šutintas upėtakis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies troškinys
-
Midijų šašlykai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Menkė su apelsinais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Tešloje kepta lašiša
Žuvies spurgytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
0.5 litro -
Menkės, virta,
750 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Bulvės, virtos,
750 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
- Druska
Gaminimo eiga:
Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...