Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).

Žuvies spurgytės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | aliejaus |
750 gramų | menkės (virta) |
4 vienetai | kiaušiniai |
750 gramų | bulvių (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos vėrinukai
-
Kepti karpiai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvis padaže
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Troškinta žuvis
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Virta žuvis tešloje
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Farširuota lydeka
Žuvies spurgytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
0.5 litro -
Menkės, virta,
750 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Bulvės, virtos,
750 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...