Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).
Žuvies spurgytės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | aliejaus |
750 gramų | menkės (virta) |
4 vienetai | kiaušiniai |
750 gramų | bulvių (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- Skumbrė su citrina
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Žuvies pyragas
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Šutintas upėtakis
- Karosai grietinėje
- Keptas karpis su pomidorais
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Žuvies pyragas
- Žuvis tešloje
- Įdaryta lydeka
- Lydekos kepsneliai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Spalvota jūros ešerio filė
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Lašišos vėrinukai
Žuvies spurgytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
0.5 litro -
Menkės, virta,
750 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Bulvės, virtos,
750 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Menkę sumalti arba smulkiai supjaustyti.
Išplakti kiaušinius.
Bulves sutrinti.
Svogūną sukapoti ir kelias minutes pakepinti keptuvėje.
Petražoles sukapoti.
Viską sumaišyti iki vientisos tešlos. Galima minkyti rankomis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti žuvies tešlos rutuliukus.
Kepti, kol abi pusės apskrunda (2-3 minutes).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...