Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Varškės blynai su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginiai sklindžiai
- Kopūstų blyneliai
- Blyneliai su razinomis
- Cukinijų ir vištienos blyneliai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Ryžių ir pupelių blynai
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Varškėčiai su obuoliais
- Blynai
- Blynai su sojos faršu
- Baklažanų blynai
- Kepenų blyneliai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Moliūgų blynai
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Džiūvėsėlių blynai
- Saldus užkandis
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Kepsneliai su kiauliena
Varškės blynai su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...