Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.

Varškės blynai su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynų tortukas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Žuvies spurgytės
-
Saldus užkandis
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Amerikietiški blynukai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Šokoladiniai blynai
Varškės blynai su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...