Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.

Varškės blynai su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortukas
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Cukinijų blyneliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Ryžių blynai
-
Blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su kukurūzais
-
Sorų blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Morkų blyneliai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Varškės blynai su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...