150 gramų | ryžiai |
0.5 stiklinės | pupelės |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su sojos faršu
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Morkų blyneliai
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blynai su lęšiais
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
- Moliūgų kotletukai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Kepenų blyneliai
- Grikių blynai be kiaušinių
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Blynai su obuoliais
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Bulviniai blynai su grybais
- Ryžių blynai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Ryžių ir pupelių blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
150 gramų -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
nuplautas pupeles pamerkite( geriausiai pamerkti nakčiai). Tada pupeles išvirkite. Kai pupelės išvirs, tame pačiame vandenyje biriai išvirkite ryžius ( užpilkite 1,5 stiklinės pupelių nuoviro). Susmulkinkite svogūnus ir pakepkite aliejuje. Ryžius ir pupeles sumalkite, įpilkite pieno, įdėkite tarkuoto fermentinio sūrio , kiaušinių trynius, miltus, pakepintus svogūnus, pomidorų padažą, suberkite smulkintus krapus , druskos pagal skonį ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus. Viską gerai išmaišykite, formuokite blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Valgykite su grietine.